Vélemények

Akik már nálunk jártak...

Gyönyörű, tiszta, és sok-sok kedvesség, ami ott fogad! Csak ajánlani tudom mindenkinek.

S. Sándorné

Szuper helyszín, kedves és profi kiszolgálás, gyors és látványos eredmény!

H. Orsolya

Szeretek ide járni, pihentető környezet, izzasztó tekerés, de már centikben, és kilókban mérhető a változás! A második bérletet fogyasztom. 😊🚴🏻

M. Erna

Tisztaság, pontosság, precizitás, kedvesség. Öröm ide járni.

K. Ildikó

Kati nagyon kedves, barátságos és segítőkész! Igényes és tiszta környezet! Szívből ajánlom Mindenkinek! ❤

M. Petra

Kiszolgálás felsőfokon!! Kata nagyon kedves, segítőkész!! Ajánlom mindenkinek!!

K. E. Veronika

Kellemes mozgásforma, igényes, stílusos és tiszta környezetben, kiváló házigazdával, Kata személyében. Barátságos és maximálisan vendégbarát hozzáállás és környezet. 🙂 Minden szempontból ideális hely, aki teheti próbálja ki! 😉

P. Tünde

Szuper hely, nagyon barátságos és tiszta környezet. Szívből ajánlom mindenkinek.

P. Fatime

Kulturált tiszta környezet. Nagyon jó az InfraTrainer gép. Rengeteget formálódtam mint centiben mint kilóban, narancsbőr szinte nem is látható. Fantasztikus eredményt lehet elérni vele. A hellyel kapcsolatban fontos, hogy edzés után le tudok zuhanyozni. Mindig csak 1 vendég van ezért maximális a figyelem, minden tanácsot segítséget megkapok. Csak ajánlani tudom.

K. E. Veronika

A tulajdonos fogad mindig, ami azt jelenti, hogy az udvariasság, a higiénia, és úgy egyáltalán a magas színvonal mindvégig biztosított az edzések alatt.

Nem a legolcsóbb edzésforma, viszont jóval hatásosabb eredménnyel szolgál, mint a legtöbb edzés típus. Három éve járok ide, úgy gondolom ez mindent elmond.

K. Nikolett

Több mint egy éve járok ide, szkeptikus voltam, a gép hatékonyságával kapcsolatban de meggyőzött és függő lettem. Fogyókúra alatt voltam és kardió edzésként építettem bele az életembe. A futás mellett rendkívül jó kiegészítő edzést ad. Amellett, hogy a kívánt súlyt sikerült elérni, centiben is nagyon sokat alakultak a méreteim, a bőröm is sokkal szebb lett tőle, egy hosszú futás után kiválóan lenyújtja az izmaimat egy meleg kardió tekerés. Szóval a gép működik. Rendkívül módon segít az izmok regeneládósát.

A hely maga a kis ékszerdoboz. Tiszta kulturált környezet, zuhanyozni ér és kell is és minden kiegészítő eszköz adott. (izzasztó zsák, krém, törülköző). A szalon tulajdonosa egy tünemény de kemény velünk ha kell. Segítőkész, edzéstervet, tanácsokat ad, hogy érdeményes legyen az ott eltöltött idő és edzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki fogyni, kardiózni, izzadni, formálódni, tekerni szeretne.

T.-G. Andrea